Ik heb gekozen voor een beheerder die duurzame prestaties in de tijd neerzet.

Geen kortetermijnvisie.

Netto-rendementen

2017

2016

2015

2014

2013

Evenwichtig

5,18 %

5,56%

3,66%

10,12%

8,25%

De beleggingsstrategieën van Degroof Petercam bewijzen keer op keer wat ze waard zijn. Door ons te focussen op onze beheerprocessen, slagen wij erin duurzame prestaties neer te zetten.

Ik heb gekozen voor een raadgever die er is voor mij en mijn familie en voor mijn onderneming.

Geen robot of verkoper van producten.

Met u een vertrouwensrelatie opbouwen, dat is wat onze private bankers doen. Wij bij Degroof Petercam zijn geen tussenpersonen, geen verkopers van producten en evenmin robots. Om uw vermogen te kunnen beschermen, het te laten aangroeien en over te dragen moeten we uw persoonlijke en familiale situatie grondig kennen. Onze private bankers zijn professionals die actief zorg dragen voor uw vermogen. Door uw vermogen aan hen toe te vertrouwen, maakt u zeker de juiste keuze.

Ik heb gekozen voor beleggingsoplossingen naar mijn zin.

Geen standaardproducten.

Uw leven verandert. Wij passen het beheer van uw vermogen aan.

Dankzij onze private bankers bent u zeker van beleggingsoplossingen naar uw zin. U kunt op hen rekenen voor het beheer van uw vermogen op lange termijn, op elk moment van uw leven. En dat vanaf 250.000 euro. Dat houdt veel meer in dan enkel en alleen beleggen. Zo hebt u andere behoeften op vlak van vermogensbeheer wanneer u 40, dan wanneer u 60 bent. Misschien hecht u grote waarde aan duurzaamheid? Ook dan kunt u terugvallen op onze jarenlange expertise in duurzaam beleggen.

De toonaangevende onafhankelijke private bank van België

Geen onpersoonlijke financiële instelling

Degroof Petercam is de grootste onafhankelijke bank van België met een sterke financiële draagkracht. Zij is nog altijd in handen van families en kan terugblikken op een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Dankzij onze unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel beheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset management slagen wij erin de belangen van onze cliënten op de best mogelijke manier te behartigen. In België hebben we kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Gosselies, Luik, Namen en Waver.

Volg onze experts en
abonneer u op The Blog.

De experts van Degroof Petercam ontcijferen er de economische, fiscale en financiële actualiteit. Zo blijft u op de hoogte van wat een impact kan hebben op uw vermogen. Meer dan 20.000 bezoekers kozen er al voor om zich op The Blog te abonneren. En u?

Bruno Colmant

Macro-economie

Bruno Colmant
Silvia Steisel

Filantropie

Silvia Steisel
Delphine Wykes

Beheer

Delphine Wykes
Ophélie Mortier

Sustainability

Ophélie Mortier
Marc Van de Vloet

Estate Planning

Marc Van de Vloet
Hans Bevers

Macro-economie

Hans Bevers